Home » bouwmanagement -groningen

 

Bouwt u een woning of bedrijfspand in Groningen? Of bent u zulke bouwplannen aan het voorbereiden? Dan is het raadzaam om een adviseur in de hand te nemen die u ontzorgt en ondersteunt. Barkhuis Bouwconsultant is een dergelijke adviseur voor bouwprojecten in de regio Groningen.

 

Bouwmanagement in Groningen en omstreken

Met goed bouwmanagement houdt u controle op de bouwkosten en de planning. Barkhuis Bouwconsultant heft jarenlange ervaring in bouwmanagement en een groot netwerk van bouwpartners in Groningen en omstreken. Daardoor kunnen we u met gedegen, eerlijk advies bijstaan. Van de eerste schetsen tot de oplevering.

 

Bouwmanagement volgens Barkhuis Bouwconsultant

Onder bouwmanagement verstaat Barkhuis Bouwconsultant het maken van goede afspraken met alle betrokken bouwpartners en vervolgens het naleven en opvolgen van die afspraken. Een bouwmanager neemt u veel werk uit handen en fungeert als schakel tussen u als opdrachtgever en het team van bouwers. Uw belang staat daarbij voorop.

 

Bouwplannen in Groningen? Bouwmanagement uit Groningen!

Veel opdrachtgevers die een woning of bedrijfspand in Groningen laten bouwen en daarbij gebruik maken van het bouwmanagement van Barkhuis Bouwconsultant laten weten het prettig te vinden dat iemand met verstand van zaken als woordvoerder fungeert. Tijdens de bouw zijn er vaak problemen die opgelost moeten worden en de oplossing van de bouwpartner blijkt niet altijd de beste. Omdat het voor opdrachtgevers lastig is de gevolgen van een dergelijke oplossing te overzien, kan bouwmanagement uitkomst bieden. Een bouwmanager als Barkhuis Bouwconsultant zorgt voor gedegen advies, met het belang van de opdrachtgever voorop.

 

De opdrachtgever heeft altijd een financieel belang, maar ook een planning voor ogen. Een bouwmanager houdt beide nauwlettend in de gaten en heeft contact met het bouwteam en de opdrachtgever als er een budgetoverschrijding dreigt of de planning niet gehaald wordt. Barkhuis Bouwmanagement zorgt er bovendien voor dat opdrachtgevers tijdens het hele bouwproces inzicht hebben in de bouwkosten. Zo weten ze waar ze aan toe zijn, wel zo prettig!