Home » Blog » Behoefte aan goede sturing in uw bouwproces?

Behoefte aan goede sturing in uw bouwproces?

Gepubliceerd op 30 november 2017 om 15:42

Het integrale bouwproces is een zeer complex proces waarbij met vele en integrale disciplines rekening moet worden gehouden. Barkhuis Bouwconsultant kunt u inschakelen om het bouwmanagement van een bouwkundig project op zich te nemen. Uw contactpersoon Ralph Barkhuis zorgt ervoor dat een bouwproject wordt gerealiseerd binnen de afgesproken projectplanning, binnen het taakstellend budget en volgens de juiste en meest actuele procedures en NEN-normeringen.

Het integrale bouwproces is een zeer complex proces waarbij met vele en integrale disciplines rekening moet worden gehouden. Barkhuis Bouwconsultant kunt u inschakelen om het bouwmanagement van een bouwkundig project op zich te nemen. Uw contactpersoon Ralph Barkhuis zorgt ervoor dat een bouwproject wordt gerealiseerd binnen de afgesproken projectplanning, binnen het taakstellend budget en volgens de juiste en meest actuele procedures, NEN-normeringen en het bouwbesluit.

Belangrijke aspecten van het bouwproces zijn vooraf de juiste keuzes maken, het hebben van gedegen en onderbouwde projectdocumenten en -tekeningen en goed vastgelegde schriftelijke afspraken. Praktijkgericht werken en het realiseren van het project binnen het budget zijn Ralph Barkhuis zijn kernactiviteiten met een directe aansturing naar alle gecontracteerde partijen.

Ralph Barkhuis is een gedreven en enthousiaste bouwmanager met veel ervaring in alle takken van het bouwproces en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bent u toe aan iemand die uw bouwproject zeer persoonlijk begeleid van A t/m Z neem dan contact op www.bbcon.nl!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.